13/08/2017 BinckBank Tour (Vijver Muur 14u30)

De Eneco Tour heet vanaf nu BinckBank Tour, maar het concept is onveranderd. Met zeven etappes door Nederland en België. De laatse rit gaat van Essen naar Geraardsbergen. Na een vlakke aanloop volgen in Geraardsbergen op en rond de vesten 2 plaatselijke ronden van 25,6 kilometers met daarin de Muur en Bosberg.   

Naar aanleiding van de passage”2x  binck tour op de muur”  arrival  sprint op de vesten wordt  op 13/08  iets georganiseerd  door het BESP-Bergezelkes team.

Locatie: zelfde plaats als vorig jaar tijdens de passage eneco aan de kapel van de muur.

Er resten nog kelderrestjes over en nog zoveel, vandaar dat we als BESP-ERS het bergezelkes bestuur hebben kunnen overtuigen om daar terug een aanwezigheid te kunnen verzorgen(BESP is dus nog niet uitgezongen).

Wat te verwachten?!

Na de zondag rit zal daar iedereen kunnen iets komen drinken, cola, water gratis, bieren en wijnen tot de voorraad strekt aan  enen democratische prijs van 1 euro.

Kurtjes tjaktjak, die ondertussen zijn ene voet bij het  BESP team met  toevertrouwde zal zich ontfermen om nog tripjes en laar te bakken op de voorzitter zijnen… of zoiets.

Hopelijk kunnen we er terug een kleurrijke zondag van maken, iets aantrekken wat onze club betreft zou natuurlijk heel mooi zijn, onze spandoeken zullen wij dan ook met veel plezier etaleren van “ONS” tof clubken etaleren.

Voor diegene die er niet kunnen bij zijn door verlof, zware benen of  witte bruidsweken wensen wij alvast al het fijne toeJ

Vanwege BESP-Bergezelkes team (Michael Steppe)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *