Tournée Minéral of 30 dagen zonder klagen

Het is weer zover. Vanaf morgen 01/02/2018 nemen terug zeker al 2 BergEzelkes (Johan C en Gerben) deel aan de tournée Minérale. Voor Gerben een grote uitdaging en voor johan gewoon fijn dat hij zich niet moet verantwoorden omdat hij niet altijd alcohol drinkt. Ikzelf ga niet mee doen maar ga mijn vebruik wat minderen in februari. Ik had in januari mijn alcohol vebruik wat opgedreven om mijn doelstelling gemakkelijker te behalen. Persoonlijk vind ik het niet gezellig om op café of restaurant te gaan en geen alcohol te drinken. 30 dagen zonder klagen is iets meer voor mij want van nature zijn wij toch negatief ingesteld. Mensen die positief denken zijn gezonder en gelukkiger. Santé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *