Meteen naar de inhoud

Joow Gabbers,

Jawadde! Die sjarels van Infrabel en het paleis zijn nog op reis, terwijl wij weeral volop aan den bak zijn. De enen in Blier-Erezée, den anderen in den Ardèche en nog enen in Tenerife. En mar klagen dat ze altijd doen! Terwijl ze geen zak uitsteken op het werk! Ik vraag me af waarom die op reis gaan, moe van werken kunnen ze niet zijn! Die zouden eens bij Siemens moeten werken, hohohoooooo! Geen halve dag houden ze het uit! Stikkapot zijn ze! Ze hebben meer verlof dan schoolmeesters en ze werken maar half-time, of nee erger nog, ze werken no-time! Het is toch allemaal niet mooi verdeeld hier in België.
En dan maar klagen de er 12,5miljard tekort is. Ik weet waar die naar toe zijn, naar Tenerife, naar den Ardèche en naar Erezée tiens! Ook bij de bank spelen ze er mee. Je breekt gewoon een polsje en daarvoor blijf je weken thuis. Zo kan ons sociaal stelsel nooit blijven duren! Neen, dat wordt niet ondermijnd door die vreemdelingen die hier gratis hun ogen komen laseren hoor, niks van aan!
Ik vlieg er hier weer in zie. Had geen tijd om te eten zelfs. Swat! Ik draag mijn steentje bij aan de maatschappij.

Wat ik in feite wou zeggen, zondag vertrekken we om 09.00uur en dus kan iedereen tijdig uit bed, ook deze die nog 2 ritjes moeten bollen om het barema te halen. De 2 anciens blijven met het maximun van de ritjes, 27 al! Toppers! Only 4 laps to go! En dan is het champitter weekend…en dan zit het seizoen er op…en dan is het ledenfeest…en tussendoor ook nog algemene vergadering… Zo zie je maar, niet alleen bij Siemens is het druk, ook bij de BergEzelkes!

Sweeties,
Filleken

er zijn geen afbeeldingen gevonden