Ga naar de inhoud

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Lap! Ook deze zondag is al voorbij! En hoe?!
Niet alleen is Ingooken als laatste blijven plakken op het terras, neen, ook Steevken was er voor 1 keer bij… Zelfs Eddieken bleef plakken. Dat komt er van als het goed weer is en je dus veel dorst hebt.
De A-kes hadden fameus geknald waardoor ze om 10.45uur al in het lokaal zaten. De helft van hen was dus ook al pierewiere als de B-kes er aan/bij kwamen. Maar ja van sommige A-kes kan je altijd wel zeggen dat ze pierewiere zijn. Ingooken bijvoorbeeld, ik heb hem nog niet anders gekend dan pierewiere! Zo dikwijls dat dit kerel pierewiere is/was, ik kan het op geen 10 handen tellen. Pierewiere op maandag en ook op woensdag, vrijdag zeker pierewiere en het ganse weekend pierewiere. De dag dat hij niet pierewiere is, komt omdat hij de dagen ervoor teveel pierewiere was en nog een dag pierewiere erbij niet goed is voor de gezondheid. Pierewiere zijn is dan wel heel goed om te vermageren. Van pierewiere kom je scherp als een mes.
De opkomst is gezien de verlofperiode wel nog povertjes. Dat komt volgende week wel goed, de meesten zijn dan terug aan de slag, behalve die bij de spoorweg, de bank en het paleis natuurlijk, en zullen een zondagmorgen-verstrooing weer heel goed kunnen gebruiken. Die opgenoemde uitzonderingen zijn altijd verstrooid, ajaa.

Gerben en Koentjes hebben hun diploma “Master of Champitter” met grote onderscheiding behaald en dus willen ze ons entertainen tijdens het champagneweekend van 5 en 6 oktober. Er snel bij zijn is nodig! Zie bijlage voor uitnodiging. Leuk gedaan van die gabbers….hun vrouwen! Zie hieronder meer:

Beste Bergezelkes en sympathisanten,
Zoals jullie al weten is er terug een champagneweekend gepland op 5 en 6 oktober.
We vertrekken om 6u op het stationsplein te Moerbeke.
Er is een klein ontbijtje op de bus.(koek, appel, water, fruitsap)
Om 10u is ons 1ste huis voorzien bij Diogène in Chavot-Courcourt en daarna gaan we een hamburger eten Chez Françoise in het centrum van Epernay.
Rond 15u worden we verwacht bij Michel Littière in Oeuilly.
Omstreeks 18u incheck Campanille en daarop aansluitend om 19u een maaltijd.
‘s morgens champagneontbijt om 8u en uitcheck om 9u30 en daarna trekken we naar ons vertrouwde huis Frédéric Thomas in Vertus.
Dit allemaal voor de prijs van 140€ per persoon alles inbegrepen huizen, maaltijden, bus, logement….. Gelieve dit bij inschrijving direct te storten op BergEzelkesrekening: BE74 0016 0817 3407
Er is plaats tot 55 personen, wie eerst inschrijft en stort kan mee….

In bijlage alvast wat informatie + een excel waar we vragen gelieve jullie inschrijving te bevestigen met invulling van voornaam, naam en geboortedatum(verplicht voor hotel!) en ons terug door te sturen naar gerkat@telenet.be.
Grtn
Koen, Gerben, Nancy, Katja

Zondag rijden we naar naar Kluisbergen, vertrek om 08.30uur.

Sweeties ,
Filleken