Meteen naar de inhoud

Joow Gabberkes,

Amai ja, we hadden er de beste dag uitgekozen voor onze openingsrit hé? Wat een opkomst?
Toffe start van het seizoen alvast, veelbelovend… En die sfeer en ambiance (bij Luc Hallo)?

Was dat enkel door Helène Fischer of de combinatie van g…le BergEzelkes die uitgelaten werden na enkele weken zonder…? Of was het de voorbode van Corona? Wie zal het zeggen? Een geslaagde start, in ieder geval, zo verder mannen! 💪💪
Inderdaad, zondag 15/03 begint het grotere werk. De 1ste rit is richting Tubize, niet bepaald een zware rit daarheen, en slechts 65kmkes. Dat moet dus voor iedereen lukken.

Er wordt gesplitst-vertrokken/… tussen A’kes en B’kes. We verzamelen na de rit, waar, bepalen we zondag voor vertrek (09.00uur).
Het is belangrijk om de seizoenstart niet te missen. En al zeker niet degenen die geen rollekes/spinfiets/werkfiets/h…te mamie/… hebben om de conditie bij te schaven. De 1ste zondagritjes zijn er om ‘bij te benen’. Dus zeker van de partij de komende zondagen! Het weer zou bovendien nog meevallen.
Nog even vermelden dat we er nog een BergEzelke bij hebben. Bartjes Gosseye, die al vele weken meefietste vorig jaar, heeft ingezien dat een leven zonder BergEzels niet veel inhoudt.

Wijze beslissing! Welkom!🍻🍺

Vele kusjes,
Filleken

er zijn geen afbeeldingen gevonden

0
Ik zou graag uw mening willen horen, geef alstublieft commentaar.x