Meteen naar de inhoud

05/05/2019 BergEzelkes zondagsrit (Saint-Sauveur)

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Alweer met de regen vertrokken, maar toch 23 BergEzelkes die er zin in hadden, top! De B-kes hebben nadien geen druppel meer gekregen, de A-kes een fikse hagelbui, maar daarvan wordt je ook niet nat. Behalve Johanneken VS, die schuilt graag. Trouwens, we lezen hem niet meer?

Bij de B-kes zat er gisteren niet al te veel vaart in, behalve in Michken, maar het was van korte duur… Rare kerel zenne!? Keeper zeker? Door zijn rare grillen was er al vroeg een select groepje die geen zin had om echt af te zien op een zondagmorgen, tenminste, dat zat hen tussen de 2 oren want snel werd er met 25km/uur helemaal niet gereden bij de B-kes. Enkele B-kes reden dus maar rap huiswaarts.
De duik naar beneden op een of andere helling, en dan Bennie die dat niet meer durft, behalve als we hem wijsmaken dat er beneden 3 Ename’s Tripel staan, was er teveel aan. Halverwege de afdaling moesten we rechtsaf, maar niemand had hier oren naar en dus knallen maar naar beneden… Oeps, Bennie en Johanneken C boos! Een beetje gemekker van hier en van daar, hohooo, wreed om horen was het. Nadien iedereen dus wel goed geluisterd en voorbeeldig samen gereden, alles weer in kannen en kruiken. Toch werden 2 C4-kes uitgereikt bij de B-kes, Johan Buur en Filleken moeten het afbollen en zondag maar bij de A-kes proberen.
Ook bij de A-kes was er een selectie bij het terugrijden. Jorisken Moens zijn bandjen was niet goed vol en dus zag hij af, “bewust”zei hij nadien in den El Corazon. “Zo zie ik ook eens af op een zondagmorgen”, was zijn repliek hierop. Toch 1 BergEzel die graag eens afziet. Ajaa, er was nog een ander A-ken, Davieken, die afzag, maar het was na de rit toen hij moest lachen met een gebroken ribbetje of 3.
Kristofken Wittenberg stuurde alweer zijn kat! Vrijdag had hij nogthans goeie voornemens om mee te rijden, en ook zaterdag herhaalde hij dat, volgens Tim. De champitter, wijn, irish koffies en de 2 bijkomende Duvels deden hem zondagmorgen van gedacht veranderen…
Bij de weg, we zijn goed gesoigneerd geweest in El Corazon, zou Bennie daar voor iets tussen zitten? Hij ziet Annicksken ook graag.
Opvallend ook toen Ingooken al blinken binnenkwam nadat hij eerst zichzelf en dan ook zijn 2 velokes gekuist had, en pas nadien enen kwam drinken. Welke excuses hij blijft uitvinden om te verstoppen dat hij met Matilleken afgesproken had, pffff, alsof wij dat geloven. Matilleken stuurde opgelucht een Whatsappje of 2, toevallig als Ingooken binnenkwam, toevallig.
De rit naar Herchies moet verlegd worden, er is immers stemplicht die dag. Ik ben er zeker van dat België alweer eens geel zal kleuren op 26/05, nietwaar Matilleken? De rit naar Herchies wordt gereden op 19/05, en iedereen doet/rijdt liefst mee dan. Jullie weten wel waarom…
Zondag rijden we naar Zulte-Waregem, die alweer flink op hun donder kregen gisteren. En ja, we vertrekken al om 8uur, hèhè.

Sweeties,
Filleken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *