Meteen naar de inhoud

18-19/05/2019 La Chouffe Classic,Moerbeke-waas,Saint Aubert

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Joow gabbers,
Wat een hondeweer gisteren! ? Miljaarde zeg! Zo erg dat zelfs Jorisken Moens niet u

itpakte nadat hij zich overslapen had en mamie aan zijn onderbroek trok toen hij uit bed wou stapppen…
Desalniettemin, heel wat BergEzelkes die zich wel in en aan de regen waagden, met 19 waren ze/we. De A-kes hielden het bij 104km aan 28,5km/uur gemiddeld,met 1015Hgtem. Tja, dat is flink, maar het kan beter. 😎 Het weer zal daar zeker voor iets tussen zitten. Het is gevaarlijk glad op de weg. Of hadden ze Ingooken gemist om het start-tempo aan te geven?
Bij de B-kes reden ze enkele kmkes meer, steirk hiejl steirk! Die ouwe gabbers doen dat nog niet zo slecht, integendeel. Michken had zich naar verluidt een beetje overdaan met het vele kopwerk. De buikkrampen zouden op enkele kmtjes van huis overwonnen hebben waardoor hij niet naar het lokaal kon komen. De stoelen van ons lokaal moeten altijd proper blijven, daar kan Nielsken van getuigen.
Een ander deel van de BergEzelkes reed de La Chouffe. De rit op zich valt goed ..mee, maar den “après” hangt in de kleren. Pfff wat een maandag weer.
Benny M was ook in ons lokaal bij aankomst. Hij had voor de 38ste keer op zijn duim geslagen zodat hij niet moet/kan werken. Iedereen verschoot zich een bult toen hij aan een tas koffie slurpte?! Nog nooit gezien, Benny en koffie? Hij drinkt 7x langer aan 1 tas koffie dan een 3 Tripels.
Alweer was het “zigge zagge…”, deze keer voor Tommeken (en dus niet Sammeken). Proficiat met je 52 lentes Tommeken!

Ik heb hier niet veel tijd om te zeveren, de plicht roept.

Bon, lees onder. Zeker aanwezig zijn op zondag 26/05 voor Bedevaart. Iedereen kan me bellen, we wachten, of passen ons aan, zodat we met zijn allen op pad kunnen!
•Volgende vrijdag is er algemene vergadering om 20u. Plaats nog te bepalen, als Michken een beetje rapper wordt, ’t gaat weer achteruit met hem.
•26/06 > BEDEVAARTSRIT! IEDEREEN OP POST! Na het stemmen afspreken zodat we om 08.30uur kunnen vertrekken. Iederen heeft mijn tel. nr.. @ Wesleyken, laadt je gsm-eken op en laat mama haar speelgoed plat, voor 1 keer. Kurtjes Tjak Tjak voorziet een rit naar het bedevaartsoord (we all know why…) , en op de terugweg is een stop ingepland > surprise or…?
•9 juni FAMILIEFIETSTOCHT! Weekendje (hard) werken (we also all know why….!).
•Bekijk de kalender eens op onze mooie nieuwe website, heeeeel veel mooie ritjes…. Tof gedaan die site hoor Ingooken, en dat na zo’n valpartij? Top!
•29/30 juni is er BergEzelkes WE naar Tongeren, 150kmkes. Inschrijven op vergadering volgende week!!
•5 oktober is er Champagne WE

Kusjes,
Filleken

 

Abonneren
Informeer bij
guest

0 Comments
Inline-feedback
Bekijk alle reacties
0
Ik zou graag uw mening willen horen, geef alstublieft commentaar.x