21/04/2019 BergEzelkes zondagsrit (Hallerbos)

[Not a valid template]

Ik was er gisteren niet bij maar heb enkele telefoontjes gekregen, van onze keepers…pffffff! Niveau zelle!
Michken belde me gisteren rond 15.00uur op, hij was nog aan het bekomen van de rit. Dat komt er van als het de 1ste van het seizoen is. “Hallllloow Villeken, Migken hiel hè. (adempauze). Jawatte zie ik af makker!? Nu ik bij Wanty aangesloten ben, reed ik alle ritten beter dan de renners zelf, zij het dan wel met de volgwagen. Ik was overal mee met de 1sten, en bleef ook bij de laatsten. De renners zelf hebben dit seizoen nog geen klop gedaan en Hilaire wort het kotsbeu. (adempauze) Hij zou trainer van Anderlecht willen worden want hij is toch gewoon van met amateurs te werken. Maar vanmorgen was het afzien, zeker toen ik met Gerben meesprong. (adempauze) Gerben kon zijn goeie benen niet stoppen en ‘braaf’ ( ) zoals ik ben, reed ik dus maar mee, de anderen eraf. Dat was nog leuk, maar nadien begonnen de kilometers te wegen. Hohoo afzien. (adempauze) En zoals je weet moest ik vroeger als keeper ook al niet zoveel lopen als jullie op het veld, zeker niet zoveel als jij Filleken, die het ganse middenveld, inclusief tot de 4 cornervlaggen, afdweilde en dat makkelijk 90 minuten. Ik stond daar maar wat tussen die palen te schilderen, met witte verf, ik moest en kon ook geen ‘poot’ uitsteken met een verdediging, waaronder onze linksback Kurtjes TjakTjak. Nadien, in de kantine was ik wel heel beweegbaar, zeker nadat ik mijn 1ste emmer bier binnen had en ze een bougietje opzetten. Hohoo, heb ik me geamusseerd met dikke Tinne en Marie-Therèse (ze kon toen nog stappen). (adempauze). Ajja ik sprak met Ingooken na de rit…” Toen hij begon over het opreden van Soulsister op onze Familiefietstocht ben ik snel naar de 2de helft van Antwerp-FO Brugge gaan kijken. Toen ik terugkwam, was hij nog bezig met het opnoemen van enkele vrouwelijke zangkoren die welkom zouden zijn.
Efkes daarna kreeg ik een telefoon van die andere keeper. Mijn zondag was om zeep!? Jongens toch! ” Aaah Filleken, ik heb meegereden hoor, de ganse rit, en Ingooken was ook mee, joepieeee! Hij was heel nerveus op jouw oprit hoor, ik ook trouwens toen ik hem bezig zag. Ik heb hem snel eens over mijn knie gelegd in je stal en het was al veel beter, ook met mij trouwens. Ik heb de ganse rit meereden jajaa, zelfs op het einde heb ik Kurtjes Stokkie nog eens mogen “duwen”, die rijdt al 2 weken mee en is als herrezen, tenminste zo voelde hij aan…lekker. Top zondag gehad. Awel Filleken, al gezien wat ons Ingooken op de site allemaal gedaan heeft? Een bisjoeken toch hé? Zo mooi! Ik zal hem persoonlijk ‘flink bedanken’. Zeg Filleken, nu ik je toch aan de lijn heb, awel de flikken hebben me gebeld. Awel…oei Nadiaaken roept? Ik bel je morgen terug hoor. Maar dit nog…” en ik floepte snel mijn gsm af.
Jongens toch!

Ajaa, nog 7 weken hé! Verkoop maar wa kaartjes! Dinsdag 30/04 gaan we paaltjes en borden plaatsen, denk ik.

Ook nog dit, officieel nieuw lid erbij! Timmeken Wittenberg (nog nen Witten erbij…) zal ons vervoegen, top en santé!

@Fikke, wanneer moet we dranktransport inleggen? Laat ons iets weten hé!?

Volgende week naar Melle, Koekoekstraat…. vertrek 08.30uur.

Sweeties,
Filleken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *