Tournée Minerale

Het lenteweer heeft je blijkbaar de juiste prikkels gegeven….. echter bij mij was het gisterenavond

rond een uur of 7
krijg ik de kriebels beginnen mijn dijspierkes te beven
dan moet ik weg naar een of ander spinningtheek,
ik moet eruit ’t kan me niet schelen welke keet
Ik stap van t wc, duik weer in bergezelkeskleren,
Sta voor de spiegel vlug mijn benen nog scheren,
‘k heb geen vrienden dus ga k zelf de wielerbeest uithangen
Donderdagavond, ik brand weer van wielerverlangen
Dan wil ik spinnen….
Enfin op deze tonen van de belgische meidengroep Clouseau stap ik in de wagen richting Oetingen.
Aan café het vijfde wiel vlogen nog heel wat flyerkes in het rond, blijkbaar opnieuw een uit de hand gelopen reclamestunt van Mischken, verdere details worden niet vrijgegeven in het belang van het onderzoek
En toen begon het allemaal veurzitter, aan mijn linkerzijde een kranige 60tiger in het zwart uitgedost… amai wat was me dat zeg….
En aan mijn rechterzijde een wulpse dame van rond de 30, net 10 maanden bevallen van haar eerste bergezel en denken dat ze d’ er toch nog goed uit zien, enfin ge kent dat hé veurzitter.
Was me dat verschieten zeg toen we begonnen, de kranige 60tiger had zowaar een wielertruitje aan met het opschrift “voor alle uw herstellingen – 1 adres Carroserie Van Wittenbergh”, miljaar het zal toch niet waar zijn zeker, zelfs tot in Oetingen zijn deze gasten verloren gelopen… helaas na het derde nummertje was het al prijs, op instructie van onze lesgeefster (die trouwens nog niet bevallen is en nog moet zwanger gemaakt worden) “tandje bij” slikte de 60tiger een deel van zijn kapotgebeten vals gebit naar binnen. Naar het schijnt is de man zijn maag succesvol leeggepompt, doch voor alle zekerheid wordt hij op intensive care onder controle gehouden om verdere complicaties te vermijden…. Jammer voor carrosier … diene gast stond blijkbaar aan de spuitcabine, dus ik vrees dat de “afgewerkte” wagens vandaag zonder een lakje verf de parking van carrosier zullen verlaten….
En wat gezegd van de dame aan mijn rechterzijde, zij brulde en tierde en versnelde alsof het een lieve lust was… bij het aanvatten van het voorlaatste nummer, toen ikzelf net daarvoor uiteraard ook weer eens heel diep was geweest, durfde mijn linkeroog een glimp werpen over de rechterschouder naar de dame in kwestie, wat was dat zeg…. Die zat al 45 minuten te spinnen zonder zadel, amai mijn gat en haar gevolg…
En zo veurzitter kwam ik na een uurtje tevreden terug thuis alwaar mijn Nederlandstalige dame me stond op te wachten met een lekker duiveltje…. Wat word ik toch verwend dacht ik bij mezelf maar toen zij ze…. Mispoes deze gaat lekker in de koelkast tot en met 1maart…..
Miljaarden hé diene tournée minerale begint serieus op mijn kl…. Te werken….
Ze zouden ons beter eens een maand zonder wc papier zetten, dat zou pas een uitdaging zijn…

Kristof Godderieken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *